Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Hoe je van anonieme bezoekers

loyale klanten maakt!

We horen van veel klanten een bekend probleem. Je hebt bezoekers op je website maar wie zijn het nou eigenlijk? Statistieken geven een getal, of een grafiek met pieken en dalen. Maar wie was het nu echt, in persoon? Wie is die man of vrouw achter dat stipje in je grafiek. Achter dat anonieme IP nummer? Want uiteindelijk wil jij meer klanten. En meer verkopen.

Dan is het belangrijk om te weten wie er op je website komt. Net als in een winkel wil je zien wie er rondloopt. Gelukkig kan dat nu. Onze oplossing geeft antwoord op twee probleem vragen:

  1. 1. Wie is die anonieme bezoeker?
  2. 2. Hoe krijg je de informatie van deze persoon?

Daar gaan Leads & Sales Funnels over!

Laat je website als een stille onderzoeker, marketeer en sales voorbereider dag en nacht voor je werken.

Meer leads – meer sales

Wij zorgen ervoor dat jouw website meer leads gaat genereren. En deze leads gaan we aanvullen met behulp van jouw website. We zorgen voor profilering en dataverrijking. Dat wil zeggen dat we een profiel gaan opstellen van de anonieme bezoekers op je website. En met toestemming van de bezoeker gaan we zijn of haar gegevens aanvullen met een naam en contact gegevens. Door vervolgens slim te koppelen met social media en business netwerken komt er vaak zelfs een foto tevoorschijn. Uiteraard nemen we het klik-gedrag van de bezoeker op je website ook mee in het profiel. Op die manier kan je jouw bezoekers zien alsof ze in je winkel of bedrijf staan.

Van anonieme bezoeker naar klanten profiel.

Maak van je website een echte sales-funnel. Zou het niet veel mooier zijn dat jij precies weet wie dit is? En dat jij hem of haar kan contacten voor een gesprek? Gevolg: je gaat geld genereren door middel van jouw website! Anoniem wordt ineens zichtbaar. Alles in een overzichtelijk online dashboard.

Lees verder op de speciale themawebsite www.wiebekijktmijnsite.nl

Tags: , , , , , , , , , ,

Nederlandse consumenten hebben vorig jaar voor 637 miljoen euro gekocht via buitenlandse webwinkels. Dat is bijna een kwart meer dan een jaar eerder. Er werd vooral meer gebruikgemaakt van Chinese webwinkels, aldus de Thuiswinkel Markt Monitor van onderzoeksbureau GfK.

Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van brancheorganisatie Thuiswinkel.org in samenwerking met PostNL. De uitgaven bij Chinese webwinkels namen met 59 procent toe. In totaal gaven Nederlanders 190 miljoen euro uit op websites van dat land. Vooral telecomproducten, IT en consumentenelektronica werden aangeschaft.

Alibaba

China wordt volgens Thuiswinkel.org “steeds meer” omarmd. “Hierbij gaat het vooral om de goedkopere en kleinere items waarvoor een snelle levering minder van belang is. Onlineplatformen als Alibaba zijn hiervoor ideaal vanwege hun schier onuitputtelijke aanbod”, aldus Thuiswinkel-directeur Wijnand Jongen.

Webwinkels uit Duitsland zijn na China het populairst. Groot-Brittannië staat op de derde plaats.

 

Wil jij een webwinkel starten? Lees dan verder op https://webteam.nl/shops/

Tags: , , , ,

Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacy gevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.

Dat blijkt uit gecombineerd onderzoek van MKB Servicedesk en SIDN, de beheerder van het .nl-domein, na analyse van de bijna 780.000 zakelijke .nl-websites (exclusief webshops). Van de bijna 429.000 bedrijfswebsites die gevoelige data verwerken, deden iets meer dan 367.000 (85,6%) sites dat zonder enige vorm van SSL-encryptie. (Ter vergelijking: van de overheidswebsites is inmiddels 44% hiermee beveiligd.)

Websites met SSL-encryptie zijn te herkennen aan https:// en het ‘slotje’ in de adresbalk van de browser. Bij de meest uitgebreide variant (EV SSL) toont de browser de bedrijfsnaam binnen een groen vlak in de adresbalk. Gebruikers weten dan zeker welk bedrijf eigenaar is van de website. Slechts 0,3% van de bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken is hiermee uitgerust.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

De Wet Bescherming Persoonsgegevens schrijft voor dat websites die wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie verwerken, goed beveiligd worden. De Autoriteit Persoonsgegevens adviseert hiervoor SSL of een andere up-to-date versleutelingsmethode toe te passen en kan in het uiterste geval een boete tot 4500 euro uitdelen.

“De wet is veel strengere eisen gaan stellen aan ICT-beveiliging, zoals ook de meldplicht voor datalekken die sinds 1 januari 2016 voor bedrijven geldt”, zegt directeur Willem Overbosch van ondernemersplatform MKB Servicedesk. “We zijn nu iets meer dan een jaar verder, maar veel ondernemers zijn zich hier nog steeds nauwelijks van bewust of hebben geen idee wat van hen verwacht wordt”, merkt hij. ”Onze voorlichting hierover hebben we daarom flink uitgebreid.”

De iets meer dan 80.000 Nederlandse webshops gebruiken allemaal SSL-certificaten bij hun betaalfaciliteit. “De organisaties die hun betalingsverkeer verzorgen, eisen dat nadrukkelijk”, verklaart Michiel Henneke, marketingmanager van SIDN. “Maar van hen gebruikt slechts 3,3% de uitgebreide variant met de bekende groene balk. We zien bij consumenten dat men gewend is geraakt aan het concept ‘de groene balk is veilig’ en dat men een voorkeur heeft voor webshops die deze variant gebruiken.”

Al langer ‘straft’ zoekmachine Google alle websites zonder SSL-protocol door deze lager te rangschikken in zoekresultaten. Sinds 1 januari van dit jaar geven browsers zoals Chrome en Firefox een expliciete waarschuwing voor een ‘onveilige verbinding’. Vrijwel alle sitebezoekers klikken dan weg. “Steek je als ondernemer veel geld in je online vindbaarheid, dan is het wel heel zonde als je om deze redenen toch klandizie misloopt”, zegt Willem Overbosch van MKBServicedesk.nl. “Met een paar simpele stappen is het voor elkaar. Er is dus eigenlijk geen enkele reden meer om dit níet geregeld te hebben.”

Wil jij het ook oplossen?

Klik dan hier:  HTTPS oplossingen

Tags: , , , , ,

DEN HAAG – Meer dan 4500 domeinnamen zijn uit de lucht gehaald, omdat ze werden gebruikt voor de handel in namaakproducten. Het gaat onder meer om luxegoederen, sportkleren, reserveonderdelen, elektronica en medicijnen. De politieactie werd uitgevoerd in 27 landen, waaronder Nederland, België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Over arrestaties is niets bekend.

europol

Het aantal url’s ligt veel hoger dan vorig jaar. Volgens de Europese politiedienst Europol komt dat door goede samenwerking tussen autoriteiten en bedrijfsleven.

Tags: , , , , , ,

Op 21 oktober 2016 zullen wij starten met de migratie naar Hosted Exchange 2016. De migratie zal voor Outlook gebruikers geruisloos verlopen. Hieronder treft u een overzicht van de Outlook versies welke worden ondersteund:

  • – Outlook 2016 voor PC
  • – Outlook 2013 voor PC
  • – Outlook 2010 voor PC (SP2 versie 14.0.7.7172.5000)
  • – Outlook voor Mac 2016 (versie 15.25 160817)
  • – Outlook voor Mac 2011 (versie 14.6.7 160722)

Outlook 2007 wordt niet meer ondersteund onder Exchange 2016, voor Outlook 2007 gebruikers hebben wij gezocht naar een passende oplossing. Wij hebben alle Outlook 2007 gebruikers geïdentificeerd middels speciale software en samengebracht op een aantal exchange 2013 databases. Alle Outlook 2007 gebruikers zullen, tot nader orde, op Exchange 2013 actief blijven. Wij zullen ruimschoots van te voren aangeven wanneer de ondersteuning voor Outlook 2007 eindigt.

WAT VERANDERT ER WEL NA DE MIGRATIE?

De POP3 / IMAP URL dient door u te worden aangepast

Na de migratie zullen de onderstaande URL’s beschikbaar zijn.

Gebruikt u pop3 / imap om een mailbox te bekijken of te legen?
U dient u zelf in de gaten te houden of uw pop3 of imap verbinding niet meer werkt, als deze niet meer werkt verander dan de server URL van webmail.heplatform.nl naar een van de onderstaande URL’s.
IMAPs: imap.cloudorb.com
POP3s: pop.cloudorb.com

EWS: webmail.cloudorb.com
Verbinding met Outlook: outlook.cloudorb.com
Webmail: webmail.cloudorb.com
Mobiele apparaten: mobile.cloudorb.com
Autodiscover redirect: rdad.cloudorb.com

 

hosted exchange upgrade
In de volgende fase van de migratie zullen de MX, autodiscover en andere records worden aangepast. Tevens zullen wij, zoals eerder aangegeven, een nieuwe anti-spam methode introduceren. U ontvangt binnenkort over beide onderwerpen bericht.

Vragen over deze migratie? Neem dan gerust contact met ons op!

Tags: , , , , ,

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.