Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Vanaf vandaag hebben alle relaties van WebTeam met cPanel hosting toegang tot meer dan 100 nieuwe voor-geïnstalleerde scripts.

installatron-cpanel

Door simpelweg in te loggen op cPanel kan je kiezen uit meer dan honderd apps en scripts om te gebruiken op je website.

webapplicaties

Allemaal software ontworpen om een website te beheren, een website uit te breiden of functionaliteit toe te voegen aan een website. Voorbeelden zijn blogs, gastenboeken, fora, afbeeldings-galerijen, en webwinkelsystemen.Om een applicatie te installeren; selecteer de software uit de lijst en klik op de install knop.

Zo zijn er heel veel Apps voor Sociaal Netwerk Software te vinden. Community software bevat nieuwsgroep systemen (ook bekend onder de naam bulletin boards), gastboeken en mailinglijst applicaties. Uiteraard komt Installatron ook op alle nieuwe hosting pakketten.

Log in op je cPanel account (door achter je domeinnaam /cpanel te typen) en probeer gerust de nieuwe opties uit.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.