Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

In de komende weken stappen wij over het op het nieuwe Multisafepay betaal platform.

multisafepay-logo

Na meer dan 10 jaar gebruik gemaakt te hebben van Multipay gaan we dit platform uitfaseren. Destijds in 2003 stond online betalen nog in de kinderschoenen. iDeal moest nog opkomen en online betalen was nieuw en voor “eng”. In 10 jaar is er een hoop veranderd, is de acceptgiro verdwenen en is online betalen helemaal normaal geworden. Ondertussen staan we aan de vooravond van het nieuwe IBAN systeem, lopen er testen met een Europa-iDeal versie en is in de landen om ons heen ook veel ontwikkeld.

Multisafepay is als opvolger van Multipay uitermate geschikt voor betalingen in diverse landen en verschillende systemen. Voor u als klant van WebTeam veranderd er weinig. De bekende betaalknop bovenaan de factuur is er nog steeds:

crm_webteam_nl_viewinvoice

Vervolgens komt u in het beveiligde en vertrouwde gedeelte van Multisafepay. Hier kunt u op basis van uw land en taal heel veel verschillende veilige betaal methodes kiezen.

pay_multisafepay_com

Inloggen op uw klanten-account, facturen bekijken en betalen, regel het online via https://crm.webteam.nl

Ook is het mogelijk om uw factuur automatisch te betalen door middel van een incasso machtiging. Meer informatie hierover staat op:  http://incasso.webteam.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.