Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Bent u op zoek naar remote back-up? WebTeam levert voortaan R1soft remote back-up software op alle servers.  De remote back-up dienst van WebTeam en R1Soft levert een professionele, maar vooral veilige manier van back-uppen. Zorgen om back-ups zijn verleden tijd.

r1soft remote back-up software op alle servers cpanel datacentrum amsterdam

“R1Soft, snelle, I/O efficiente, incremental remote back-ups met de mogelijkheid tot bare-metal-restore én het terugzetten van individuele bestanden uit remote back-ups.”

 

R1Soft als back-up software

Heeft u dedicated servers, virtual machine, colocatie of rackspace bij WebTeam dan kunt u bij ons (remote) back-up ruimte inkopen. Uw apparatuur zal worden aangesloten op een separaat 1 GB/s back-up netwerk welke in verbinding staat met een van onze back-up clusters. Wij zullen een back-up agent op uw apparatuur installeren en deze in verbinding brengen met ons back-up cluster. U kunt zelf kiezen met welke regelmaat u de back-up uitvoert en hoeveel tijd u deze bewaart.

Natuurlijk kunt u vanaf externe locaties en datacentra ook gebruik maken van onze Remote Back-up dienst!

R1Soft Hosting Partner

WebTeam is officieel partner van R1Soft. Er zijn door ons ondertussen honderden servers uitgerust met R1soft. Ook hebben wij veel ervaring met R1soft in combinatie met cPanel. R1soft is eenvoudig te beheren vanuit uw cPanel beheermenu.

R1Soft-Restore-Backups

Helaas hebben wij al meerdere malen meegemaakt dat het nodig was om een bare-metal-restore van een server uit te voeren, altijd met groot succes. Deze software doet wat het moet doen!

Wat zijn de kenmerken van R1Soft CDP Back-up Software?

jazeer snelle incremental en/of volledige back-ups en I/O efficient
jamogelijkheid tot bare-metal-restore bij volledige server crash
jawebinterface voor het terug zetten van bestanden en beheer
jacompressie van back-up bestanden om zo min mogelijk storage te gebruiken
jaintegreert volledige met cPanel, Direct Admin en Plesk
jawerkt op Linux, MySQL, Windows, MSSQL
jauw back-ups on -en offsite opgeslagen

R1Soft Remote Back-up I/O load reductie

Zoals zichtbaar in de onderstaande afbeelding is de I/O load van het maken van Remote Back-ups drastisch lager dan bij de traditionele manier van back-uppen.

r1soft_ioload

Wanneer een server uitvalt om wat voor reden dan ook, dan is de tijd die nodig is voor herstel cruciaal. Het houden van een identiek systeem is een kostbare aangelegenheid. Het houden van een generiek systeem kan meer kosteneffectief te zijn, maar vraagt een aanzienlijke hoeveelheid tijd voor het opnieuw installeren en configureren.

Wat is Bare Metal Restore

De Bare Metal Restore optie verlaagt sterk de tijd dat een technicus is betrokken bij het terugzetten van het operating systeem en de data. Windows-servers en desktops kunnen worden teruggezet vanuit een eerdere point-in-time herstelpunt. Terugzetten kan op soortgelijke of andere hardware of op virtuele omgevingen. Belanrijke eigenschappen:

* Failover van zowel servers en desktops
* Houdt gebruikers aan het werk en het bedrijf draaiende
* Virtualiseer vanaf een herstelpunt tot 90 dagen terug
* Virtuele servers of desktops behouden hun originele configuratie
* Automatisch Back-ups van gevirtualiseerde servers en desktops

Alle cPanel server van Webteam zijn standaard uitgerust met R1 Backup software. Wilt u uw eigen server ook voorzien van R1? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.