Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

sidn-logoVia een SQL injection is de portal voor domeinregistrars bij .nl-beheerder SIDN gehackt en malware geplaatst. Het NCSC doet onderdoek.

De uitgever van alle .nl-domeinen SIDN is slachtoffer van hackers. Via een SQL-injectie in de SIDN-jubileumsite de25jaarvan.nl is de portal voor registrars gecompromitteerd en malware geïnjecteerd. Aldus Cees Stoet, manager ICT van de Nederlandse domeinbeheerder.

De portal is offline gehaald en er wordt nog volop onderzoek gedaan naar het incident. Daarbij zijn de relevante security-instanties ingeschakeld, waaronder het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), meldt Stoet.

Blijkbaar had de SIDN een gewone website op de zelfde systemen draaien als waar ook de .nl domeinen op beheerd worden. SIDN is nog druk bezig de logs door te spitten en zal later met meer details komen.

Ondertussen blijft het wel gewoon mogelijk om domeinnamen te registreren.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.