Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Exchange20131Om de afhandeling van mail te kunnen blijven waarborgen hebben wij een aanpassing gemaakt aan het SPF record. Wij verzoeken u vriendelijk de volgende wijziging door te voeren in de DNS van al uw domeinen.

 

uwdomein.tld TXT “v=spf1 include:heplatform.nl ~all” (compleet met “”)
uwdomein.tld SPF “v=spf1 include:heplatform.nl ~all” (compleet met “”)

Mocht u er niet uitkomen bekijk dan eerst de gebruiksaanwijzing.

Komt er u er dan nog niet uit dan het verzoek om even een support ticket aan te maken en ons te voorzien van de logingegevens van het DNS controlepanel (hostingaccount) en zullen wij deze wijziging doorvoeren.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.