Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Zoals reeds aangekondigd, zijn wij begin mei gestart met de splitsing van datacenters betreffende de diensten Hosted Exchange en ons VMware High Availability Cloud platform. Door deze splitsing bieden wij onze klanten een uniek en high end oplossing aan.

Er komt een nieuw extern netwerk met veel meer capaciteit, dit zal nog enkele weken in beslag nemen doordat het een complexe migratie is. De apparatuur is er al, de test setup is sinds vrijdag actief en op basis daarvan zal er worden besloten wanneer alles gereed is.

datacentrum-amsterdam

We zijn dus in de afrondende fase beland en verwachten eind augustus dit traject volledig af te ronden.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.