Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Mailbox migraties

De mailbox migraties van Exchange 2010 naar 2013 zijn volledig afgerond en zijn voorspoedig verlopen. Wat ons nu nog rest zijn de migraties van de Public Folders. Ook wanneer u deze niet gebruikt worden er binnen Exchange toch voor elke mailbox verbindingen gemaakt. Dit betreft een complexe migratie, we zullen hiervoor een onderhoudsvenster inplannen (voor als nog) in het weekend van 24/25 augustus.

hosted-exchange-logo

Exchange Controle Paneel

Het exchange controle paneel zal naar verwachting tegen het einde van de week of begin volgende week weer beschikbaar komen. Er zijn nieuwe mogelijkheden aan het controle paneel toegevoegd zoals: shared, room -en equipment mailboxen. Over deze nieuwe functionaliteiten zullen wij u in een separate mailing berichten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.