Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Leuven, 12 augustus 2013 – De Belgische domeinnaambeheerder DNS Belgium heeft op vrijdag 9 augustus de officiële goedkeuring ontvangen voor de ontwikkeling van de nieuwe extensie .brussels.

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), de internationale autoriteit op het vlak van domeinnaambeheer, heeft met andere woorden het aanvraagdossier van de extensie .brussels geaccepteerd. Zowat een week geleden kreeg DNS Belgium ook al groen licht om de extensie .vlaanderen te lanceren. De officiële goedkeuring van de dossiers, de zogenaamde ‘Initial Evaluation’, is een eerste cruciale stap in de uitrol van een nieuwe internetextensie.
brusselDe extensie .brussels werd in het leven geroepen op vraag van de Brusselse overheid. DNS Belgium staat in voor het technische luik van dit project, en kreeg een concessie van tien jaar voor het beheer van de nieuwe extensie. Visit Brussels is verantwoordelijk voor de communicatiecampagne. De nieuwe geografische extensie moet Brussel op internationaal vlak profileren en laat bedrijven, overheden en privépersonen toe om hun band met – of passie voor – onze hoofdstad te benadrukken. Als alles volgens plan verloopt, wordt de nieuwe extensie .brussels volgend jaar verwelkomd in het internetlandschap.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.