Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. U kunt makkelijk rechten aan uw Clouddrives geven, zodat u de controle houdt wat er met uw bestanden gebeurd.

cloud-hard-drive

Onze Cloud Harrdrive, biedt u Cloud Storage of Cloud opslag op Enterprise Niveau.

Deze Cloud Storage of Cloud opslag oplossing is niet alleen “cloud”, het omvat en applicatie voor op de PC of Mac, een uitgebreid online gedeelte en Apps voor alle grote mobiele platformen. Kortom al uw data bij de hand, waar u ook bent

Waarom is Cloud Harddrive een Enterprise dienst?

Cloud Harddrive is anders dan alle andere bekende “online opslag of back-up diensten” vanwege de onderstaande redenen.

 1. Alle data is middels 256-bit encryptie op de computer en in de Cloud opgeslagen en kan alleen worden gedecrypt met het wachtwoord.
 2. Er is onbeperkte data beschikbaar voor het opslaan van data (Fair Use Policy).
 3. Er is diefstal beveiliging ingebouwd, bestanden kunnen op afstand worden verwijderd (bij diefstal of als u iemand rechten ontneemt).
 4. Harde schijven kunnen worden gedeeld (samenwerken), er is een administrator (per bedrijf/particulier) welke licenties en rechten kan beheren.
 5. Verwijderde bestanden kunnen 30 dagen door de gebruikers worden teruggezet, via de online prullenbak.
 6. Er kunnen 14 dagen “vorige versies” van bestanden worden terug gezet, elke dag wordt er een revisie opgeslagen (bij per ongeluk overschrijven).
 7. Er zijn bij het verwijderen van harde schijven ook nog offline back-ups.
 8. Deze dienst wordt gehost vanuit ons Nederlands ISO gecertificeerd datacentrum, waar ook de data staat.
 9. Er zijn mobiele Apps voor iOS, Android, Blackberry en Windows OS.
 10. Er is een volledige en duidelijke online web-interface, alsmede offline software voor PC en Mac beschikbaar.

Veiligheid van data

Het belangrijkste punt van het Enterprise gedeelte van onze Cloud Harddrive dienst is dat alle bestanden zowel lokaal als in de cloud omgeving volledig 256-bits encrypted zijn. Deze encrypted bestanden kunnen alleen door het systeem worden gedecript dit alles middels een volledige beveiligde SSL verbinding. Lees meer over veiligheid van data.

Ook worden uw bestanden gewaarborgd door de online prullenbak (verwijderde bestanden blijven nog 30 dagen bewaard), door de revisies die we bijhouden (het is mogelijk vorige vesie van bestanden te herstellen) en door de back-ups die we van de gehele cloud maken. We spreken over 3-dubbel veilig!

Over Ons

 • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

  Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.