Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

hosted-exchange-logoWij brengen u graag op hoogte van de aankomende overschakeling van de Public Folders van Exchange 2010 naar Exchange 2013.

Exchange 2013 Cumulatieve Update 3

Na maanden van wachten heeft Microsoft afgelopen week de cumulatieve update 3 beschikbaar gesteld. In deze update is het probleem van het niet kunnen migreren van de Public Folders naar Exchange 2013 opgelost. Gisteren hebben wij met succes de voorbereidende werkzaamheden voor de uiteindelijke migratie van de Public Folders naar Exchange 2013 kunnen afronden. De Public Folders staan nu klaar om overgeschakeld te worden naar Exchange 2013.

Overschakelen Public Folders

Wanneer de laatste tests goed verlopen, dan zullen wij de definitieve overzetting van de Public Folders vanavond 4/12/2013 doorvoeren. Mocht er iets mis gaan bij het testen, dan zullen wij als nog de Public Folders niet overschakelen naar Exchange 2013. Helaas hebben wij geen andere keuze dan dit op de dag zelf te melden, aangezien wij al vele mislukte pogingen tot migreren hebben ondernomen.

Mocht u morgen 5/12/2013 tegen enige vorm van problemen aanlopen met betrekking tot de Public Folders, neem dan contact met ons op via onze support desk.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.