Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Bij WebTeam kun je nu al gratis en vrijblijvend meer dan 700 nieuwe generieke top level domeinnamen, nieuwe gTLD’s, pre-registreren. Maak online een wishlist aan, beheer de sunrise aanvragen en lees het laatste nieuws. (Let op: alles is wel in het Engels)

De Voorwaarden:

Je zit nergens aan vast, met een pre-registratie geef je alleen jouw interesse in de domeinnaam aan. Zodra alle informatie over een extensie beschikbaar komt, zoals prijzen, regels en data, zullen wij je direct informeren. Je kunt dan besluiten of je verder wilt gaan met de registratie of er toch vanaf wilt zien. Mocht je verder willen, dan zal WebTeam je volledig ondersteunen om de domeinnaam ook daadwerkelijk op jouw naam te krijgen.Beschik je over een merk dan kan je nu al je merknaam pre-registreren.

Het pre-registreren, ook wel je WatchList genoemd, is geheel gratis !

 

withoutwatchlist

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.