Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Een grote groep Nederlanders is zich nog altijd onbewust van de gevaren en risico’s van internet. Een groot deel denkt dat de kans klein is dat ze ermee te maken krijgen, maakt zich er daarom niet al te veel zorgen over en denkt zich hiertegen toch niet te kunnen verweren. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Gfk in opdracht van minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie.

login-scherm

Veel Nederlanders weten niet hoe er misbruik van computers kan worden gemaakt en op welke manier ze zich hiertegen kunnen beschermen. Terwijl ze zelf juist de risico’s wel denken te kennen. Burgers blijken ook onvoorzichtig. Zo laten ze minder vaak updates van beveiligingssoftware installeren dan dit bij bijvoorbeeld bedrijven gebeurt. Wachtwoorden zijn nog lang niet bij iedereen veilig genoeg en burgers openen nog regelmatig e-mails van onbekenden die mogelijk virussen bevatten.

Maar ook bij de (Rijks-) overheid en bedrijven (ook in vitale sectoren) blijkt dat medewerkers ten opzichte van vorig jaar minder vaak wachtwoorden voor ieder account gebruiken en minder vaak op eigen initiatief hun wachtwoorden periodiek wisselen. Toch is er met name bij ambtenaren van de Rijksoverheid en bij medewerkers van bedrijven in vitale sectoren een hoge bewustheid van de internetgevaren. Zo zijn er steeds meer Rijksambtenaren die nooit bedrijfsgevoelige informatie delen via bijvoorbeeld e-mail, de cloud of een usb-stick.

WachtwoordTesten.nl

De manier om visueel sterke en zwakke punten van uw wachtwoord te bekijken

Kies altijd voor veilige en sterke wachtwoorden!

De laatste tijd merken we een toename in het gebruik van bijzonder onveilige wachtwoorden.  Omdat blijkt dat de tijd van Username admin / Password admin of de combinatie geheim/geheim toch nog niet voorbij is hierbij wat tips voor het instellen van moeilijke wachtwoorden. Test en verbeter je wachtwoord online op veiligheid!

http://wachtwoordtesten.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.