Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Nieuwe Firewalls en anti-spam/virussysteem

tmg_sophosMomenteel gebruiken wij Microsoft TMG firewalls en Microsoft ForeFront als anti-spam/virusproduct. Microsoft heeft hiervan de end-of-life aangekondigd. Om te voorkomen dat onze huidige omgeving hierdoor in gevaar komt, hebben wij de afgelopen maanden gezocht naar een passende oplossing.

Gekozen is voor actieve/passieve opstelling van Sophos UTM (Unified Thread Management). De afgelopen maanden hebben wij dit product uitvoerig getest in ons LAB, bijgestaan door diverse Engineers van Sophos. Het nieuwe anti-spam/virussysteem lijkt voor een groot deel op het huidige systeem. Wij zullen in de weken na de overgang wellicht nog minimale aanpassingen doen, om de emailstroom optimaal te kunnen afhandelen.

Implementatie Sophos UTM

Wij zullen vrijdagavond 21 maart om 23:00 aanvangen met de werkzaamheden. Helaas kan deze implementatie niet zonder down time of onbekende uitdagingen worden uitgevoerd, er zijn veel technische en Exchange veranderingen tijdens de overgang.

Alle email zal gedurende de werkzaamheden op onze failover locatie worden opvangen en zal na de werkzaamheden worden afgeleverd. De werkzaamheden zullen enkele uren in beslag nemen en zal worden afgerond op 22 maart om uiterlijk 07.00.

Mochten wij, door onvoorziene omstandigheden, er niet in slagen de werkzaamheden voor 100% af te ronden, dan zullen wij een rollback uitvoeren en terugschakelen naar het huidige systeem.

Het Exchange Controle Paneel

Na de werkzaamheden zal het Exchange controle paneel tijdelijk niet meer werken. De bouwers van het controle paneel zullen aanpassingen moeten doen om het systeem te laten werken met de nieuwe Exchange servers welke voor de overgang worden gebouwd.

Naar verwachting zal het Exchange controle paneel maandag 24 maart of dinsdag 25 maart, weer operationeel zijn.

Neem voor vragen gerust contact op met onze support desk.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.