Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Op 28 maart 2014 is het wetsvoorstel ingediend bij de Tweede Kamer met als doel de cookie regels van de Telecommunicatiewet te versoepelen. Voor cookies die ‘inzicht geven in de kwaliteit of effectiviteit van de via internet geleverde dienst en die geen of geringe gevolgen hebben voor de persoonlijke levenssfeer van de internetter’, wordt het niet langer verplicht om de gebruiker te informeren en om toestemming te vragen ingevolge de Telecommunicatiewet. Voorbeelden kunnen zijn analytische cookies, a/b testing cookies en affiliate cookies mits onder andere geen profiel wordt opgesteld.

cookie wet nederland

Voor tracking cookies blijven de informatieplicht en het toestemmingsvereiste bestaan. Tracking cookies zijn volgens dit wetsvoorstel cookies waarmee een gebruiker of abonnee anders behandeld kan worden (op basis van het surfgedrag over meerdere websites). De cookie regels gelden overigens ook voor andere automatische procedures van gegevensverzameling zoals het gebruik van web beacons en device fingerprinting. De cookie regels zijn namelijk van toepassing op “het opslaan van of toegang verkrijgen tot informatie in de randapparatuur van een gebruiker“.

De verwachting is dat de wijziging eind 2014 kan worden doorgevoerd.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.