Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

ANP – Volgens de politie kunnen internetgebruikers beter overstappen op een andere browser
internet-explorer-lek

De Nederlandse politie raadt het gebruik van Internet Explorer af. Internetgebruikers zijn beter af met andere browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari en Opera.

Dit zijn ‘veiliger alternatieven’, zegt het Team High Tech Crime van de Nederlandse politie dinsdag. ‘Gebruik het (Internet Explorer) alleen als het niet anders kan, en in uitgebreide beveiligde modus.’

Groot lek

De aanleiding voor de waarschuwing is het grote lek in de browser van Microsoft dat dit weekeinde aan het licht kwam. Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid waarschuwde maandag al dat het lek, dat volgens makers van beveiligingssoftware al wordt misbruikt door hackers, hele computersystemen kan infecteren.

Volgens het Amerikaanse bedrijf geeft het lek hackers toegang tot een computer wanneer de gebruiker op een link naar een besmette website klikt. Totdat Microsoft een oplossing heeft gevonden, kunnen internetters beter overstappen op veiliger browsers.

Onderhoud

Het bedrijf gaf dit weekeinde aan hard te werken aan een oplossing. Die komt er sowieso niet voor computers die nog draaien op Windows XP.

Microsoft staakte onlangs het onderhoud aan dat systeem, dat wereldwijd nog op 15 tot 25 procent van de computers zou draaien. Daardoor is de veiligheid van het besturingssysteem niet meer gegarandeerd.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.