Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Domeinhandel is jaar en dag big business en uit onderzoek is gebleken dat er nog steeds veel mensen in domeinhandel actief zijn. Zo heeft de Duitse domeinhandelaar Sedo GmbH een onderzoek gedaan naar de handel in domeinnamen. Het blijkt dat de handel in domeinnamen in 2013 ten opzichte van 2012 verdubbeld is tot maar liefst 130 miljoen dollar wereldwijd. Daarnaast is de gemiddelde prijs wat je betaalde voor een domeinnaam zoals de .com ook gestegen. De prijzen voor een .net, .org en .biz blijkt gezakt te hebben.

Een sterke stijging in .eu domeinnamen

Sedo GmbH merkt op dat er een grote stijging in de handel in .eu domeinnamen. In 2005 zijn de .eu domeinnamen op de markt gekomen en tot op de dag van vandaag zijn er meer dan 4 miljoen .eu domeinnamen geregistreerd. De meeste van deze domeinnamen zijn vooral in Nederland, Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd.

Sedo adviseert om te investeren in .info-domeinnamen en landgebonden extensies als .nl, .de en .us. Aangezien de gemiddelde prijs bij aparte domeinnamen als .cc, .ws of .tv is gedaald, kunnen houders die beter verkopen, aldus Tim Schumacher van Sedo GmbH.

sedo_logo

WebTeam is officieel partner van Sedo dus heeft u hulp nodig bij het verkopen van 1 of meer domeinnamen, neem dan gerust contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.