Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

In de week van 23 tot en met 27 juni 2014 worden alle shared hosting servers voorzien van tenminste PHP versie 5.4.x

Wat is PHP ?

Geen idee wat PHP is? Neem dan zeker contact op met uw webmaster, website beheerder, reclame bureau of degene die u altijd met uw website helpt.

Waarom de upgrade naar versie 5.4?

De belangrijkste reden om te upgraden naar de PHP versie 5.4 is veiligheid. Op PHP versie 5.3 wordt geen support meer geleverd en worden er geen upgrades meer uitgebracht voor deze oude versies. Dit betekent dat we de servers niet meer goed kunnen beveiligen, omdat eventuele beveiligingslekken niet meer worden gepatcht. Dit geeft ongewenste risico’s voor onze servers en jouw websites als gevolg.

Het blijven draaien met versie 5.3 is helaas onmogelijk.

PHP is een levende taal. Het kan dus voorkomen dat bepaalde zaken na de update niet meer functioneren. Raadpleeg uw website bouwer of beheerder voor meer informatie.

Een php update kan de functionaliteit van een website aantasten. Neem bij twijfel altijd contact op met uw webmaster, website beheerder.

WebTeam biedt geen support op php als programmeertaal. Vragen als “Hoe doe ik dit in php…” of “Ik heb dit of dat gedaan maar het werkt in php nog niet…” worden dus niet in behandeling genomen. Als u wilt kunnen wij u in contact brengen met een nieuwe website bouwer of webmaster. Begrijp wel dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn.

Zie voor hulp: http://www.php.net

Zie ook de voor-aankondiging van april op

http://crm.webteam.nl/announcements/11/Upgrade-naar-PHP-Versie-54x.html

 

Herhaling 2: 04/06/2014 Email, blog en twitter
Herhaling 1: 16/05/2014 Per email
Aankondiging 09/04/2014 http://crm.webteam.nl/announcements.php

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.