Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Als webhosting provider moeten we er alles aan doen om uw gegevens en die van andere veilig te houden en om de snelheid en kwaliteit van onze systemen te waarborgen. Twee belangrijke dingen die wij doen zijn de zogenaamde Brute Force Attacks, zeg maar het automatisch uitproberen van duizenden wachtwoorden, en firewall systemen om hackers en virussen buiten te houden.

Het aantal inlog pogingen is beperkt tot slechts 3 pogingen. Daarna wordt automatisch uw IP Adres geblokkeerd.

Dit kan komen door:

  • Verkeerd inloggen in de webinterface
  • Verkeerd inloggen in uw webmail
  • Verkeerd inloggen via POP/IMAP voor uw email

Mocht uw IP nummer geblokkeerd zijn, doordat u even een nieuwe iPhone probeerde de email op te laten halen, of omdat uw websitebouwer vergeten was wat het nieuwe wachtwoord was, of om welke reden dan ook, log dan in op uw klanten account https://crm.webteam.nl en klik op IP nummer vrijgeven.

Dit ziet er zo uit:

ip-vrijgeven

U kunt hier uw eigen IP nummer controleren of iemand anders zijn IP nummer vrijgeven.

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.