Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

MKB-bedrijven varen wel bij het gebruik van de cloud, zo blijkt uit de MKB Cloud Barometer 2014 van Exact en KPN onder 649 bedrijven.

cloud-service-provider

Van de ondernemers die cloud-oplossingen gebruiken, heeft 36 procent de omzet vorig jaar zien stijgen. Dit ten opzichte van 22 procent van de MKB-bedrijven die de cloud links laten liggen. In 2013 telde de MKB-sector meer bedrijven met krimp (33 procent) dan bedrijven met groei (28 procent). Desalniettemin zijn ondernemers  optimistisch. Zo verwacht 48 procent te groeien, ten opzichte van 30 procent vorig jaar. De cloud-gebruikers onder de ondernemers blijken helemaal in de wolken te zijn. Meer dan de helft (55 procent) is ’bovenmatig optimistisch’ en verwacht de komende 12 maanden opnieuw te groeien. Dit ten opzichte van 44 procent die geen gebruik maakt van de cloud.

Step into the Cloud met WebTeam Amsterdam.

Bijvoorbeeld voor Cloud Hosting, Cloud Desktops, Cloud Hardware, Hosted Exchange 2010, Hosted SharePoint 2010, Enterprise Cloud Storage (Cloud Harddrive), Cloud VMware Virtual Machines, VMware Private Clouds en VMware Resource Pools of complete Private Cloud Servers. En dat is slechts een kleine greep uit onze professionele cloud diensten.

Meer weten?

Kijk op http://site.webteam.nl/cloud en neem gerust contact met ons op sales@webteam.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.