Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

cpanel_logoWebhosting met cPanel.

WebTeam.nl biedt al jaren alle webhosting diensten aan in samenwerking met cPanel. Op deze blog leggen we uit wat cPanel nu precies is.

Wat is cPanel?

cPanel  (kort voor controlpanel) is een zeer krachtig en grafisch beheer paneel voor webhosting gebruikers. cPanel is een van de meest geavanceerde en krachtigste server beheersystemen op de markt, cPanel bestaat al jaren en de mogelijkheden met deze interface zijn echt onbeperkt. Webhosting met cPanel wordt door vele van onze klanten dagelijks gebruikt om hun website te beheren en te onderhouden. U kunt in uw beheermenu in één oogopslag zien wat u bijvoorbeeld al aan ruimte verbruikt heeft en/of aan dataverkeer. Maar ook heeft u snel toegang tot bijvoorbeeld 3 zeer uitgebreide statistieken programma’s, toegang tot uw MySQL databases, uw e-mail accounts of webmail en nog heel veel andere instellingen.

Wat kan ik met cPanel ?

Met cPanel kunt u snel en eenvoudig uw webhosting pakket bij ons makkelijk en snel beheren. U gebruikt cPanel onder andere voor het aanmaken van uw e-mail accounts of uw forwarders of mailinglijsten of catch-all adressen, maar ook voor het benaderen van uw statistieken, het maken van back-ups, het installeren van scripts, het benaderen van uw webmail, het instellen van wachtwoord beveiligde mappen, het aanmaken van subdomeinnamen, het aanmaken en beheren van uw MySQL databases enzovoort.

Is het makkelijk in gebruik?

cPanel is voor iedereen makkelijk in gebruik, mede dankzij overzichtelijke icoontjes, video handleidingen, online instel begeleiding en ondersteuning in de Nederlandse taal.

Wie heeft cPanel bedacht ?

cPanel heeft een eigen (Engelstalige) website www.cpanel.net

WebTeam.nl & cPanel

WebTeam.nl werkt al jaren en jaren samen met cPanel en beschikt over door cPanel  gecertificeerde medewerkers. Ook leveren wij private servers in de cloud voorzien van cPanel. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.