Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Bespaart op kosten systeembeheerder met de WebTeamCloud

Bespaart op kosten systeembeheerder met de WebTeam cloud

Een nieuwe server aanschaffen of overstappen naar de cloud.

De keuze is snel gemaakt: ‘Een server kan afbranden en dan heb je niets. In de cloud staat altijd alles veilig opgeslagen.’ Laat je bovendien verrassen door de lage kosten. Doordat je per medewerker licenties in plaats van één duur pakket kan aanschaffen, ben je goedkoper uit.

Word productiever en flexibeler! Je hebt geen systeembeheerder meer nodig.

Meer info: https://webteam.nl/cloud/

Wat is de cloud?

In het kort omschreven is Cloud computing het leveren van applicaties. Dat is alles van data opslag, e-mail en diensten via het internet. Een cloud server maakt gebruik van de servercapaciteit die wordt geboden door een groep servers, waardoor een cloud server niet afhankelijk is van 1 fysieke server.

Step into the Cloud met WebTeam Amsterdam.

Bijvoorbeeld voor Cloud Hosting, Cloud Desktops, Cloud Hardware, Hosted Exchange 2010, Hosted SharePoint 2010, Enterprise Cloud Storage (Cloud Harddrive), Cloud VMware Virtual Machines, VMware Private Clouds en VMware Resource Pools of complete Private Cloud Servers. En dat is slechts een kleine greep uit onze professionele cloud diensten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.