Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

.frl domein controle whois en registratieFriesland heeft haar eigen topleveldomein .frl. De eerste pioniers hebben op 2 december hun nieuwe .frl domein gelanceerd en ondertussen is de voor-inschrijving mogelijk voor iedereen.

Heb jij al een .frl domein?

 

 

puntFRL_tijdlijn

Op dit moment zitten we midden in de Landrush periode met voorrang voor Friese bedrijven en particulieren. Iedereen mag een domeinnaam aanvragen, maar pas na 2 april wordt bepaald wie het meeste recht heeft op welke domeinnaam. Is een domeinnaam slechts 1x aangevraagd, dan wordt deze automatisch toegewezen.

logo-frl .frl (NIEUW) € 35,= per 12 maanden Bestel online

Vanaf 14 april is de laatste fase: General Availability.
Domeinnamen worden uitgegeven op first-come, first-serve basis aan iedereen wereldwijd.

Bestel online >>>

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.