Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Iedere dag proberen we zo goed mogelijk iedereen te helpen. En als de klant dan blij is met alle hulp laat je soms wel eens uit je mond vallen “graag gedaan, maar… doe maar een slagroomtaart!”. Het goed bedoelde “grapje” (over gevoel voor humor valt te discussiëren) zorgde er vandaag in ieder geval voor dat we wat lekkers bij de koffie hadden…

taart

Bedankt Sven – asolutions.nl namens het gehele WebTeam & blij dat we samen infotrom.nl snel hebben kunnen helpen!

 

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.