Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

Zo’n zevenduizend mensen hebben een .Amsterdam-domeinnaam aangevraagd. Een ‘teleurstellend’ aantal, volgens de uitgever van de domeinnamen.

aantal-aanvragen-amsterdam-domein-teleurstellend

Sinds juni is het mogelijk om een domeinnaam aan te vragen die eindigt op .amsterdam. Dat zogenoemde topleveldomein werd gekocht door de gemeente Amsterdam, en wordt in opdracht van de gemeente beheerd door het bedrijf Dotamsterdam.

Een domein kost minstens 37 euro, maar is in sommige gevallen veel duurder. “Met de kennis van nu hadden we de prijs deze eerste periode lager moeten houden en verlies moeten nemen”, zegt directeur Paul Molenaar van Dotamsterdam tegen Computerworld. Dotamsterdam heeft een lijst van zesduizend domeinnamen die voor een hogere prijs worden verkocht. In sommige gevallen gaat het om tienduizenden of zelfs honderdduizenden euro’s per domein. Het is onduidelijk of al zulke hoge bedragen zijn betaald.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.