Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Recente Tweets

Follow Me on Twitter

Categorieën

Archief

In 2016 wordt het mogelijk in fysieke winkels te betalen via iDeal. De dienst gaat hiertoe betalingen via qr-codes ondersteunen.

 

 ideal-betalingen-in-winkels-2016-mogelijk-met-qr-code

Dat heeft woordvoerder Gijs Boudewijn van Betaalvereniging Nederland gezegd tegen BNR Nieuwsradio. In een fysieke winkel betalen via iDeal kan handig zijn wanneer er geen pinapparaat aanwezig is. Klanten kunnen dan betalen via hun smartphone. Ook bij collectes kan de nieuwe dienst een uitkomst zijn.

Qr-codes zijn zwart witte blokjes die je met een smartphone kunt scannen en naar een link verwijzen. De qr-codes van iDeal verwijzen de klant naar de betaalomgeving van de dienst. Winkeliers kunnen de codes afdrukken op de bon.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe dienst beschikbaar is. Op dit moment zijn iDeal-betalingen alleen mogelijk bij online winkels.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.