Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

cloud-cdn

WordPress sneller & stabieler?

Dat kan met een CDN voor WordPress

 

 

Drukker en drukker…

Je hebt een mooie website gemaakt in WordPress. Er komen steeds meer blogs, pagina’s en foto’s op te staan en je site wordt drukker en drukker. Maar dan ineens wordt je website ook trager. Iedere keer dat iemand een pagina opvraagt maakt je met die pagina een paar verbindingen met de MySql database. Dus 1 bezoeker kan 10 pagina’s bekijken en misschien wel 500 verbindingen maken met de database. Dus meer bezoekers = hoe drukker het gaat worden op je website server. Je krijgt dan een melding dat je “server te intensief” is. Technisch heet dat teveel http connecties, de sql queries en de duur daarvan.

Wat is een CDN?

CDN staat voor Content Delivery Network. Een CDN bestaat uit een hoop extra servers die in verschillende datacenters en bij ISP’s worden geplaatst. Elke CDN gebruikt een andere aanpak om content efficiënt af te leveren. Zo hanteert WebTeam een beleid om zo dicht mogelijk bij een gebruiker te zitten om zo de gecachte webcontent zo direct mogelijk af te kunnen leveren. Wat er gebeurt is dat content wordt gecachet in wereldwijd verspreide zogenaamde edge locaties, zodat gebruikers de content die ze willen zien snel kunnen ontvangen via de dichtstbijzijnde server in het CDN. Wat ons uniek maakt is dat we samen met internationale partners ook gebruik maken van 7 locaties in Nederland. Onze CDN kan ook perfect overweg met SSL en is white-label. Dus je website is www.voorbeeld.nl dan krijg je cdn.voorbeeld.nl .

Push & Pull

Voor de verspreiding van content naar alle servers toe, zijn twee methoden: push en pull. Bij de push-methode draagt de website-eigenaar zelf zorg voor het uploaden van de bestanden naar een centrale server van de CDN-leverancier (bijvoorbeeld via FTP), die ze vervolgens automatisch kopiëert naar de andere servers in het netwerk. De pull-methode houdt in dat het CDN bij een eerste verzoek voor een bepaalde bestandsnaam, het originele bestand ophaalt van de bronserver, doorstuurt naar de eindgebruiker, en dan naar de andere servers kopiëert. Dit eerste verzoek kan daarom nog niet versneld worden afgehandeld, maar alle volgende verzoeken voor datzelfde bestand wel. Dit is met name praktisch als bestanden regelmatig veranderen. Voor een WordPress website is dus een pull-instelling het allerbeste. Onze CDN werkt perfect samen met WordPress maar kan ook voor andere websites worden ingezet. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel vandaag je eigen CDN.

Berekening CDN

Bij de berekening van de kosten voor een CDN gaan we uit van bandbreedte per maand. Zo heb je al voor 9,95 euro per maand een eigen CDN met 100GB bandbreedte. Alle prijzen staan online, klik hier voor de mogelijkheden. Wil je liever eerst vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw website? Neem dan even contact met ons op.

CDN en SEO

Al onze CDN’s zijn SEO vriendelijk en voldoen aan alle eisen van Google, Yahoo, Bing en al die andere minder bekende zoekmachines. Waarom willen steeds meer webmasters gebruik maken van een ‘Content Delivery Network’? Het antwoordt is simpel: Snelheidswinst! Je merkt direct dat je website een stuk sneller getoond wordt. De tweede reden voor het gebruik van een CDN is de uptime. Gaat je server om een onduidelijke reden offline, dan zal de statische content blijven bestaan binnen het CDN-netwerk. De bezoeker haalt de data van de website op via de dichtstbijzijnde server en zal dus niks merken van de downtime. Een CDN is geen duplicate content!

CDN en Caching

Een CDN is een aanvulling op Caching. De combinatie zorgt voor een snelle en stabiele WordPress website. De caching is inclusief: Desktop Cache, Mobile Cache, Minify HTML, Minify CSS, Combine CSS, Combine JS, GZIP, Browser Caching, Image Optimization, Minify HTML Plus, Combine JS Plus, Cache Statics en Delete Cache Logs. Een CDN plaatst dus niet alleen servers bij om loadbalancingproblemen op te vangen, maar ook om het netwerkverkeer te ondersteunen.

Bestellen

Je kan direct online bestellen. Installatie en oplevering doen we vandaag voor je!

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.