Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

cloud-hard-driveCloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk. Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Er zijn Mobiele Apps beschikbaar voor alle grote platform, iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry. U kunt uw data ook beheren, bekijken, verwijderen, delen en versturen.

Data Opslag en Beveiliging Cloud Harddrive

Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn met een persoonlijk wachtwoord beveiligd. De communicatie met de Cloud gaat middels SSL.

Aan uw computer wordt door de Cloud Harddrive applicatie een unieke code gekoppeld, hierdoor kan op afstand (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”.

Cloud Harddrive data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met anderen (bijvoorbeeld als Team Cloud Harddrive, of voor een bepaalde afdeling, directie, etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld alleen lezen. Om Cloud Harddrives te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en hierin te werken. U kunt bestanden en mappen ook delen met niet-Cloud Harddrive gebruikers, middels Filelink en Folderlink.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met niet-Cloud Harddrive gebruikers, die vervolgens helemaal secure en volgens uw “regels” kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/ of maar x keer). Ook kunt u aangeven dat u melding krijgt wanneer mappen of bestanden worden geopent.

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor smartphones en tablets (bijv. Apple, Android, Windows Phone en Blackberry).

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het ‘drag en drop’ systeem, het syncronisatieproces is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Wat kan ik met Cloud Harddrive?

Met Cloud Harddrive kunt u meerdere persoonlijke harde schijven en meerdere Team harde schijven aanmaken om bestanden te kunnen delen, bestanden te back-uppen en altijd uw bestanden bij de hand te hebben, zonder limiet. Deze schijven worden middels de Cloud Harddrive applicatie als ‘gewone’ schijven zichtbaar op uw PC of Mac.

– Bekijk de functies
– Uitleg functies uitgebreid
– Technische Specificaties

Speciale vragen of andere aantallen? Email even naar sales afdeling.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.