Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

cloud-hard-driveCloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk. Sync al uw data en overal beschikbaar. Al uw computers in synchronisatie met Cloud Harddrive, maar natuurlijk ook te benaderen vanaf het web. Bekijk alle functies van het Cloud Harddrive systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat zijn de mogelijkheden van Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage Oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL, uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag is in Nederland.

Altijd en overal uw data binnen handbereik en onbeperkte opslag en Cloud Hardeschijven*

U kunt via uw computer(s), Mac’s, smartphones en tablets (iOS, Android, Windows, Blackberry) en een online webportaal bij uw bestanden en mappen, waar u ook bent! U kunt onbeperkt al uw bestanden en mappen opslaan en u kunt Cloud Harddrives aanmaken, zoveel als u wenst (fair use policy)!

cloud-hard-drive-app

Synchroon Delen en Samenwerken

U kunt op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot u Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per mail worden verzonden op uw aangeven.

 

Rechten makkelijk in te stellen

Als Cloud Harddrive beheerder (bedrijfsbeheerder), kunt u gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen, schijven en shares aanmaken, rechten toekennen en ontnemen. U kunt sommige gebruikers bijvoorbeeld alleen lees rechten geven.

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en uw data is 256-bits encrypted

Alle uw apparaten en browsers verbinden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in uw browserwindow). Uw data staat encrypted op uw computer(s) en Mac’s en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijdert, zijn nog 30 dagen terug te vinden in uw online prullenbak in het online webportaal. Ook houden wij houden 14 dagen revisies van uw bestanden bij, zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.

Back-ups van uw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.

cloud-hard-drive-secure

Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen op bijvoorbeeld uw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kunt u waarborgen dat uw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.

 

Uw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

U bent wettelijk verplicht uw data in Nederland op te slaan, onze Cloud Harddrive voldoet aan deze strenge voorwaarde. Onze datacentra hebben 2 ISO certificaten.
– Wat is een gebruiker?
– Wat zijn de prijzen?

Speciale vragen of andere aantallen? Email even naar onze sales afdeling

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.