Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

cloud-hard-driveCloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk. De Cloud Harddrive prijzen worden berekend per gebruiker, een gebruiker kan een persoon of afdeling zijn. ( wat is een gebruiker? ) De beheerder kan gebruikers of afdelingen aanmaken en verwijderden (in het beheergedeelte). Wij kijken aan het einde van de maand hoeveel gebruikers en/ of afdelingen u in uw Cloud Harddrive account heeft staan.

U krijgt het aantal gebruikers en/ of afdelingen gefactureerd welke u daadwerkelijk gebruikt, ook als het er minder zijn dan de maand ervoor.

Aantal Licenties 1 t/m 4 5 t/m 24 25 t/m 74 75 t/m 200 201 +
Prijs per maand per licentie € 7,50 € 7,00 € 6,50 € 6,00 € 5,50

 

Voor klanten welke minder dan 5 gebruikers/ afdelingen hebben worden de facturen per kwartaal aangemaakt en aan het einde van elk kwartaal zo nodig gecorrigeerd op de volgende factuur, ook als u minder gebruikers /afdelingen heeft gebruikt.

Onbeperkte Opslag en Cloud Hardeschijven*

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry. Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het drag-en-dropsysteem, het synchronisatie proces loopt continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.U kunt onbeperkt al uw bestanden en mappen opslaan en u kunt zoveel Cloud Harddrives aanmaken als u wenst (fair use policy)!

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.