Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

cloud-hard-driveCloud Harddrive De software en alle applicaties zijn op meerdere locaties te gebruiken, denk aan kantoor, thuis en onderweg.

De cloud harddrive werkt Plug & Play met Windows en Mac, bestanden kunnen worden gedragged and gedropped. Werken met Cloud Harddrive kan werkelijk iedereen!

Voorbeeld van Cloud Harddrive gebruikers en licentiesCloud Harddrive Team Drives

De software en alle applicaties zijn op meerdere locaties te gebruiken, denk aan kantoor, thuis en onderweg. Als er een Cloud Harddrive wordt aangemaakt voor een afdeling en wordt gewerkt met persoonlijke mappen, of als de gebruiker niet alle rechten krijgt om aanpassingen te doen, raden we altijd aan om voor elke persoon een aparte gerbuikersaccount aan te maken.
cloudharddrive-gebruiker-voorbeeld

Voorbeeld 1

Situatie op zichzelf staande gebruikers, elke gebruiker heeft zijn eigen Cloud Harddrive gebruikersaccount, deze gebruikers delen de afdeling Cloud Harddrive onderling.
cloudharddrive_gebruikers

Voorbeeld 2

Situatie met op zichzelf staande gebruikers, al dan niet op verschillende fysieke locaties, elke gebruiker of afdeling (met meerdere personen) heeft zijn eigen Cloud Harddrive gebruikersaccount, deze gebruikers en afdelingen delen Cloud Harddrives.

 

cloudharddrive_teamcloudharddrive_teamdrives

– Bekijk de functies

– Wat zijn de prijzen?

Speciale vragen of andere aantallen? Email even naar onze sales afdeling.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.