Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

cloud-hosted-exchangeCloud Hosted Exchange Beheer uw agenda, contacten en natuurlijk uw e-mail met alle gemak en deel dit met uw collega’s. U kunt direct aan de slag met het platform dat WebTeam heeft staan.
Hosted Exchange; professioneel, veilig, betrouwbaar, functioneel en zeer betaalbaar.

Met Hosted Exchange 2013 van WebTeam kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.
Lees verder

Breng uw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van WebTeam is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf om laag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA’s meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen. U heeft volledig beheer over uw eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitgebreid controlepaneel.
Lees verder

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.