Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

cloud-windowsSamen werken in de Cloud. U kunt besparen op de kosten voor uw werkplekken en licenties. Juist nu kunt u profiteren van een verbeterde organisatie en structuur van uw onderneming.

Overal toegang tot uw desktop of bijvoorbeeld de SharePoint omgeving. Ook geschikt voor proxy server diensten.

Uw Bureau in de Cloud Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. WebTeam verzorgt het gehele beheer en support op afstand. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. Dit allemaal voor een vaste prijs met maand en beschikbaar in de cloud. U kunt met uw huidige computer of laptop eenvoudig inloggen op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving. Enkel kunt u deze bereiken vanaf meerdere locaties en bent u niet meer computer gebonden.

Online Werkplek Een online werkplek brengt een behoorlijk veel voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en beïnvloeden elkaar niet. Uw applicaties zoals bijvoorbeeld Outlook, SharePoint of Exchange worden veilig en betrouwbaar opgeslagen. Maar ook een Windows desktop met bijvoorbeel Firefox en Thunderbird behoren tot de mogelijkheden. Daardoor bent u ook minder gevoelig voor de inbraak van uw bedrijfsgegevens. WebTeam biedt alle diensten aan voor een vaste prijs per maand, zo weet u exact waar u aan toe bent bij een nieuwe werkplek of applicatie naar wens.

Uw voordelen bij het gebruik van een werkplek in de cloud

ja Een vaste prijs per maand ja ISO gecertificeerd datacentrum
ja Onderhoud, back-up, licenties en support ja Zeer gemakkelijk in gebruik
ja Eenvoudig in te stappen ja Geen ICT-ervaring benodigd
ja Dagelijkse Back-ups

 

Meer weten over Windows of Office oplossingen in de cloud? Neem gerust contact met ons op: sales@webteam.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.