Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

cloud-sharepointSharePoint is een geweldige business suite om toe te passen voor uw medewerkers, processen en gegevens samen te voegen. Het is een raamwerk dat vooral dient voor het gebruik van intranet of extranet.

Windows SharePoint WebTeam Windows SharePoint 2010 hosting Services is een krachtig platform het aanmaken en gebruiken van een omgeving voor gedeelde documenten, intranet of een project website. U hoeft geen hardware of software bij te houden, dat doen wij. Overal en altijd toegang via een webbrowser.

Deel documenten, kalenders en ideeen met collegas.

Gebruik cloud hosted SharePoint om documenten te delen, kalenders aan te maken en ideeen uit te wisselen met collegas of business partners. Hosted Sharepoint is het platform voor verbeterde productiviteit. Van MKb tot grote bedrijven, cloud hosted Sharepoint geeft u de voorsprong die u nodig heeft.

WebTeam stelt je in staat om snel alle voordelen te gebruiken van Windows SharePoint. Geen aanschaf van dure servers of software. Simpel inloggen op het beheermenu, instellen en gebruiken.

WebTeam houd 42/7 uw platform in de gaten en wij maken dagelijkse backups van alle data. Meer weten over Hosted SharePoint oplossingen in de cloud? Neem gerust contact met ons op: sales@webteam.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.