Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

cloud-backupOnline cloud backup is een eenvoudig te gebruiken en kosten efficiente backup en disaster recovery oplossing. Alle data wordt opgeslagen op geclusterde cloud opslag in een High-Available omgeving. En de data kan beschikbaar gemaakt worden voor een thuiswerkvoorzieningen tijdens een ramp.

Uitwijk locatie Voor bedrijven die maximale zekerheden willen kunnen we een complete uitwijk locatie opbouwen in ons datacentrum. In geval er een calamiteit ontstaat in uw eigen omgeving waardoor uw eigen systemen niet meer beschikbaar zijn kunt u binnen korte tijd overschakelen naar de uitwijk omgeving in ons datacentrum. Zo wordt de tijd dat uw medewerkers niet kunnen werken beperkt.

Een brand bij een bedrijf, zelfs een brand in een gemeentehuis, tonen aan dat bedrijven serieus moeten nadenken over een drietal belangrijke zaken op het gebied van internet: uitwijklocatie, dataopslag en thuiswerkfaciliteiten.

Uitwijklocatie Een uitwijklocatie met de beschikbare up-to-date data en applicaties is een van de eerste zaken die geregeld moeten worden. Bij een uitwijklocatie is het van belang dat de data en applicaties snel weer beschikbaar zijn, zodat de normale bedrijfsvoering door kan gaan. Voor gemeentes is een uitwijklocatie bijvoorbeeld al een verplichting, maar niet iedere gemeente heeft dergelijke voorzieningen al getroffen. In de praktijk ontbreekt het vaak aan het goed testen van rampscenario’s. Voor bedrijven geldt de verplichting van een uitwijklocatie niet, maar voor hen is het ook een must vanuit commercieel oogpunt.

Dataopslag Door brand kunnen vele papieren dossiers verdwijnen, die veelal op geen enkele wijze terug te halen zijn. Het is dus noodzaak voor zowel bedrijven als de overheid om documenten te digitaliseren en op te slaan op ten minste twee verschillende fysieke locaties. WebTeam kan deze geografisch gescheiden diensten leveren.

Thuiswerkvoorzieningen Bij u in de buurt is een ander bedrijf getroffen door een ramp of er is schadelijke rookontwikkeling in de omgeving en de brandweer besluit het hele bedrijven terrein te ontruimen. Gaat alle werknemers naar huis? Vrije dag? Of heeft u een plan gemaakt voor thuiswerkvoorzieningen zodat de bedrijfsvoering grotendeels voort gezet kan worden vanuit huis? Bereikbaarheid is essentieel, zeker in tijden van een ramp! Digitale verlamming kan resulteren in omzetverlies. Zorg voor een plan van aanpak en een uitwijk lokatie.

Meer weten over Uitwijk Hosting oplossingen in de cloud? Neem gerust contact met ons op: sales@webteam.nl

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.