Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

gyrocenter-datacentrum-amsterdamWebTeam beschikt in Nederland over 6 fysiek gescheiden netwerken onder andere:


webteamWebTeam BV maakt gebruik van het ISO gecertificeerde Gyro-center datacentrum te Amsterdam voor onze dienstverlening. De ruimte is groot en dankzij het Gyro-center beschikken wij over een datacentrum dat voldoet aan de hoogste telecom eisen. Deze eisen zijn in veel gevallen tien keer zwaarder dan voor gewone datacentra. Ook hebben we extra locaties in gebruik zoals de Databarn, het Rechencentrum in Berlijn uitwijk lokaties zoals Miami in de USA en Halifax Canada.  Ons hoofd datacentrum is een high-end based datacenter met een bijzonder energie-efficiënt ingerichte omgeving. In 2009 waren wij 1 van de eerste die aan de Europese EUE-2011 (Energy Usage Efficiency)-norm voldeden.  Alle stroom in het datacentrum is op duurzame wijze opgewekt.

Het datacentrum maakt gebruik van DX-units voor de koeling en van freecooling.Free cooling is het gebruik maken van de (koude) buitenlucht. Door middel van overgedimensioneerde condensatoren wordt er gekoeld met behulp van de buitenlucht. Echter worden de compressoren nooit volledig uitgeschakeld.

Hierdoor blijven wij al jaren onder de door de Gemeente Amsterdam gestelde normen voor datacentra.

Kwaliteit voor bedrijven die serieus werk maken van internet.

Afgelopen jaren heeft WebTeam BV een enorme groei doorgemaakt. Enerzijds de behoefte aan meer stroom, anderzijds meer behoefte aan netwerk verbindingen en niet te vergeten gewoon vierkante meters. Ook voor het netwerk hebben wij gekozen voor stabiele partners. Vaak is een netwerk bij een ISP bijzaak. Een uptime van 99,9% lijkt hoog maar wil toch zeggen dan u een paar uur per jaar down bent.

img10Het gehele netwerk is dubbel en redundant uitgevoerd, dat wil zeggen: alle onderdelen van het netwerk zijn dubbel plus 1 uitgevoerd.

Mocht bijvoorbeeld een router uitvallen, dan neemt een andere router direct zijn werk over. Alle routers en switches die in een redundante opstelling staan, zijn aangesloten op aparte stroomgroepen, mocht er een zekering doorslaan, dan zal niet het gehele netwerk hierdoor offline gaan. Tevens bieden wij verschillende netwerken aan op de verschillende locaties om zo bijvoorbeeld een fallback locatie ook echt totaal onafhankelijk te kunnen leveren.

Kies uit de onderstaande datacentrum diensten:

Wil je meer volume of ander maatwerk? Neem dan gerust even contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.