Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img4Online Back-up Service Je eigen website is een steeds belangrijker onderdeel van je bedrijf. Databases online, email, je kunt het niet missen. En toch gaat er wel eens wat mis. Een server-computer of een ander onderdeel kan kapot gaan of doorbranden.

Van alle shared hosting servers maken wij automatische een back-up. Maar wat nu als je een eigen (colocated) server hebt, wie maakt er dan een back-up? Dan is het een enorme rust om (automatisch) een FTP back-up te maken van de server over een veilige internetverbinding naar een externe server in het beveiligde datacentrum van WebTeam te Amsterdam.

Dus maakt je sitebouwer een fout, of gooit een stagiaire per ongeluk een paar bestanden weg, je hebt dan altijd nog een reserve kopie van internet bestanden, www, mysql en mail.

Hoe werkt het systeem

– Op vaste, opgegeven tijden worden alle nieuwe en gewijzigde bestanden klaar gezet voor de back-up
– De bestanden worden gecomprimeerd
– De bestanden worden veilig versleuteld
– Via een netwerk verbinding (FTP) worden de bestanden naar de beveiligde server verzonden
– De bestanden worden opgeslagen en zijn beschikbaar
– De back-upserver is 24/7 beschikbaar.

De allereerste keer zullen natuurlijk alle geselecteerde bestanden worden overgezet naar de back-upserver. Daarna alleen nog maar de nieuwe of gewijzigde bestanden. Vraag vandaag nog een back-up-account aan. Al vanaf 7 euro per maand.

Bij de restore van een back-up wordt een volledige kopie teruggezet en toegevoegd op de computer waar het probleem was of voor de desbetreffende medewerker. Of misschien wil je liever de back-up als aparte 2e folder toegevoegd op de harde schijf. In dit soort gevallen is het handig om ondersteuning te krijgen van een expert. Zo bieden wij:

– restoren op locatie
– back-up op DVD
– installeren van ADSL

Ook is het mogelijk om de back-up in ander land, bijvoorbeeld de USA, Canada of Duitsland te laten maken. Dit kan belangrijk zijn voor je verzekering die een geografische scheiding wenst.

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.