Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

featured-3Webteam rekent dataverkeer af in Mbits dus niet in GB’s (Wat zijn Mbits ?) Omdat het verbruik van dataverkeer dalen en pieken kan hebben, maken wij gebruik van de 95% regel. Dat houdt in dat 5% van de piek eraf wordt gehaald op maandelijkse basis en dat is het totale mbit gebruik. Je kunt dus ongeveer 36 uur per maand een piek hebben zonder hiervoor te hoeven betalen.

Dataverkeer prijzen zijn per maand en excl. BTW. Dataverkeer kan niet mee genomen worden naar de volgende maand.

Extra dataverkeer (achteraf)

Extra Mbits zijn dus ter uitbreiding van het colo-abonnement.

1 – 5 Mbits: 50,= p/Mbit-p/maand
5 – 10 Mbits: 45,= p/Mbit-p/maand
10 – 20 Mbits: 40,= p/Mbit-p/maand
20 – 30 Mbits: 35,= p/Mbit-p/maand
30 – 50 Mbits: 30,= p/Mbit-p/maand
> 100 Mbits: Vraag een offerte aan!

 

Fast Ethernet verbindingen

Jouw server wordt standaard aangesloten op één van onze switches via een onafgeknepen Fast Ethernet verbinding. Indien gewenst kan er altijd capaciteit bijgeschakeld worden. Optioneel is dat de server wordt aangesloten middels een Gigabit poort als je grotere hoeveelheden dataverkeer denkt af te gaan nemen. Alle machines in ons netwerk kunnen de volledige capaciteit van de 100 Mbit of optionele gigabit aansluiting op ons netwerk benutten, wij doen dus niet aan het zogeheten “afknijpen”.

Wij leveren goedkope bandbreedte. Wil je meer volume of ander maatwerk? Neem dan gerust even contact met ons op. Inloggen op je eigen grafieken doe je via uw klanten-account.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.