Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

vmware-webteamInfrastructuur optimaliseren met Vmware virtualisatie. VMware virtualisatie consolideert servers, optimaliseert de software levenscyclus en biedt business continuity via de virtuele machine, virtuele server en virtuele pc-oplossingen. WebTeam biedt VPS Virtual Private Server op basis van VMware vSphere 4. Dat is schaalbaar, milieuvriendelijk en 99,99% uptime. WebTeam levert High Availability VPS diensten vanaf een redundant uitgevoerd VMware vSphere platform, je kunt hosting en applicaties op een VPS van WebTeam onderbrengen en zeker zijn van snelheid en continuïteit.

Waarom een High Availability VPS? VPS VMware vMotion

VPS biedt de mogelijkheid tot schaalbaarheid, je kunt klein beginnen en zonder problemen uitbreiden naar meer VPS schijfruimte, VPS processor kracht en VPS intern geheugen. Dit alles is met een druk op de knop te realiseren door onze engineers.

High Availability (99,99% uptime)

De High Availability is opgebouwd zoals hiernaast is geschetst, bij het uitvallen van hardware van het VMware platform, wordt de VPS (mits deze op dat moment daar in de cloud opereert) verschoven naar een andere front-end of back-end. Hiermee wordt in het hardware matige deel van “single point of failure” voorzien, deze is nagenoeg uitgesloten.

Tijdens onderhoud aan de VMware software van de front-end servers kunnen de VPSsen zonder moeite van de ene naar de andere server worden verschoven en zonder downtime, waarna het onderhoud kan aanvangen.

Waar is een VPS geschikt voor?

ja het hosten van bedrijfskritische applicaties
ja het hosten van bedrijfswebsites
ja als windows server
ja als remote office server (remote desktop applicaties)
ja als webserver met Linux of Unix
ja als webdisk voor het opslaan van kantoorbestanden
ja als hosting server of nameserver
ja voor eigen ontwikkelde software of applicaties

De VPS kan ook worden toegepast voor grotere websites, fora en uiteraard voor het gebruik van webhosting in combinatie met Cpanel of Plesk control panelen. Tevens kan VPS dienen als front-end servers als je een niet redundant dedicated server platform nodig heeft voor jouw projecten.

VPS met extra ondersteuning (managed)

Indien je behoefte hebt aan uitgebreide ondersteuning van onze technische mensen en je wilt dat onze systeembeheerders dag en nacht klaar staan dan ga dan een overeenkomst voor managed hosting met ons aan. We spreken een SLA (service level agreement) af en zullen conform deze SLA elk probleem wat ontstaat in overleg oplossen.

Onze Virtual Private Server (VPS) zijn afgestemd op de behoefte van bedrijven met volledig op maat gesneden oplossingen. Je kunt uiteraard kiezen voor een VPS zonder verdere ondersteuning van onze technische mensen maar ook voor advies om een op maat gemaakte SLA op te stellen ben je bij ons aan het juiste adres..

Onze accountmanagers staan voor je klaar om voor jouw situatie en wensen een hoogwaardige en goed onderbouwde VPS oplossing samen te stellen. Neem contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.