Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img7Wil je een domeinnaam bezitten, maar niet zichtbaar zijn voor iedereen?
Bij WebTeam is het mogelijk de gewenste domeinnaam anoniem te registreren ter bescherming van jouw privacy. Dit kan direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam en bij bestaande domeinnamen.

Wat is anoniem registreren

Persoonlijke- of bedrijfsgegevens worden niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database.

 

Nieuwe domeinnaam anoniem registreren

Bij de aanvraag van een domeinregistratie kan je er voor kiezen het domein anoniem te registreren. Als je dat wenst wordt de naam vervangen door onze bedrijfsgegevens en wordt de domeinnaam op onze bedrijfsnaam geplaatst.
Je houdt zelf de volledige controle over de domeinnaam en op elk gewenst moment kunnen de houdergegevens worden aanpassen, volgens de procedure voor het omzetten van houdergegevens bij bestaande domeinnamen.

 

Bestaande domeinnaam anoniem maken

Door de houdergegevens van de bestaande domeinnaam te vervangen door onze bedrijfsgegevens, wordt de domeinnaam anoniem gemaakt. Dit kunt aanvragen via WebTeam Support en het verzoek wordt binnen 24 uur verwerkt. Je verzoekt nu voor “domeinnaam anoniem registreren” of weer normaal zichtbaar te maken, conform je accountgegevens.

Kosten zijn 20,- euro per domeinnaam.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.