Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

img7Een MetaDomein is een unieke combinatie van het beste van twee werelden:

  • Domein = Diverse domein registratie
  • Meta = Metatags

WebTeam BV levert domeinnamen voor alle extensies ter wereld en voegt daar de Metatags beheermodule aan toe. Een unieke samenwerking om u nog beter te positioneren bij de zoekmachines. Een metadomein is niet de ‘gouden oplossing’ om bij de zoekmachines bovenaan te komen. Bovenaan staan is ook afhankelijk van het juiste gebruik van onder meer uw metatags, inhoud en opbouw van de site, het aantal links naar uw site, bijvoorbeeld een GoogleAds campagne en natuurlijk uw domeinnaam.

www.webteam.nl is een normaal domein, net zoals www.nu.nl of www.telegraaf.nl

Zoekmachines kijken naar uw metatags, uw titel, de inhoud van uw pagina en…. uw domeinnaam. En heel veel domeinnamen zijn tegenwoordig al opgekocht door iemand anders. Een goede tijd om na te denken over een anternatief. Zeker door de opkomst van lokaal zoeken en vanwege het feit dat zoekmachines lokale resultaten weergeven kan het toevoegen van een branche woord of een plaatsnaam uitkomst bieden.

Controleer of de door u gewenste naam nog vrij is: de domein controle

Lokaal zoeken en vinden

Een domeinnaam voorzien van de ‘steekwoorden’ zal beter scoren. Dus www.bakkerij-jansen.nl scoort beter dan www.jansen.nl met bakker in de metatags.

Maar ook kan je denken aan www.bakkerij-amsterdam.nl . Of pizza-bezorgen-utrecht.nl of voor mobiele website bijvoorbeeld EtenInEde.mobi . Voeg een plaats + beroep samen of een dienst + plaats .nl

Op die manier zijn veel alternatieven te bedenken. Een MetaDomein mag dus een stuk langer zijn dan een ‘normaal’ domein. Zo’n naam mag maximaal 59 karakters lang zijn. Gebruik hiervan heeft aangetoond dat tussen de 4 tot 8 steekwoorden per domein een ideale combinatie vormen. En wilt u meer steekwoorden, neem dan gewoon een extra MetaDomein!

 

Niemand gaat toch zo’n lange naam intoetsen ?

Wie wil er nou zo’n rare lange naam op zijn briefpapier? Dat hoeft niet, want deze domeinen zijn speciaal voor de zoekmachines! Bij de zoekmachines staat de link altijd klikbaar, dus overtypen hoeft niet.

  • – administratie-belasting-accountant-fiscaal-advies-leliveld.nl
  • – bruids-fotograaf-reportage-portret-fotografie-studio-bardie.nl
  • – bedplassen-plaswekker-enuresisnocturna-droogbed-bedwetting.nl

Stap 1 is controleren of de door u gewenste naam nog vrij is: de domein controle

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.