Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

hosting-joomlaJoomla! Hosting Joomla! is een populair en uitgebreid content management systeem (CMS) dat zowel particulieren als professionele organisaties gebruiken. Met Joomla! combineer je eenvoudig uitgebreide functionaliteiten en bijna alle instellingen zijn naar je eigen wensen aan te passen. Je kunt daarbij uit ontelbare website ontwerpen en functionaliteiten kiezen. Installeer Joomla dan ook snel en simpel via het WebTeam beheermenu met 1 klik!

Het Joomla! CMS is een gebruiksvriendelijke applicatie en is zeer eenvoudig te bedienen. Start vandaag nog met Joomla! hosting en ontwikkel je eigen website. Dat kan voor slechts € 4,95 per maand.

Eenvoudige installatie Het installatieproces van Joomla! hosting verloopt eenvoudig en snel. Via het WebTeam beheermenu ( cPanel ) installeer je in enkele stappen een voor-geconfigureerde versie van deze applicatie op je webhosting-pakket. Daarna kan je direct aan de slag met het Joomla! CMS.

Support op Joomla! hosting Joomla! staat bekend als een gebruiksvriendelijk CMS, voor zowel de beginner als de expert. Na de eenvoudige installatie in 1 klik van Joomla! kan je gelijk beginnen met het bouwen van je eigen website. Echter als gebruiker ben je zelf verantwoordelijk voor het functioneren van de applicatie. Heb je hulp nodig bij het werken met je Joomla! hosting pakket? Kijk dan op de website van Joomla! want hier worden alle zaken besproken die van toepassing zijn op Joomla!. Of breng een bezoek aan de Nederlandse Joomla! Community. Als lid van de Nederlandstalige Joomla community ontvang je nieuws, vertalingen, downloads, templates, documentatie handleiding en en heb je toegang tot het dutch joomla forum waar je antwoord kan krijgen op alle vragen. Ook lees je oplossingen of opmerkingen van mensen die het zelfde probleem hadden als jij.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.