Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

hosting-wordpressWordPress Hosting WordPress is een bekend Content Management Systeem (CMS) om een weblog te maken en te onderhouden. Door te kiezen uit diverse thema’s of unieke templates kan je je webblog op maat inrichten. Met de keuze uit duizenden gratis plugins is vrijwel elke functie in een handomdraai te creëren. WordPress is eenvoudig en gebruiksvriendelijkheid geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Gebruiksvriendelijk WordPress is een professionele websoftware waarmee je eenvoudig een schitterende weblog of website creëert en staat bekent voor zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bestel nu Webhosting Pro voor slechts € 4,95 per maand.

Uiteraard heeft het pakket Webhosting Pro ruim voldoende schijfruimte, dataverkeer en mailboxen. Het installeren van WordPress hosting verloopt via cPanel en in slechts enkele stappen. Via ons Control Panel (cPanel) installeer je eenvoudig een voor-geconfigureerde versie van deze applicatie op je eigen WebTeam webhosting pakket. Daarna kunt u direct een eigen weblog maken.

WordPress support WordPress biedt voor elk website de juiste plugin of extensie en heeft een supportwebsite waarop veel informatie te vinden is over WordPress hosting. Na de installatie van WordPress ben je echter wel zelf verantwoordelijk voor het functioneren van deze applicatie.

WordPress op internet Op de website van de makers van WordPress staat meer informatie over WordPress en voorbeelden van de mogelijkheden om een weblog te bouwen. WordPress heeft alles wat je nodig hebt om je weblog of website te beheren. Met de backend van WordPress creëer je nieuwe artikelen en pagina’s, deel je afbeeldingen en video’s en installeer je thema’s en extensies. Op het forum staan tips van experts en als gebruiker kun je deelnemen aan discussies.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.