Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

featured-2Zelf een mobiele website maken? Als u geen mobiele website heeft, kopen ze bij uw concurrent want klanten verwachten een site die wel geschikt is voor ieder mobieltje. Het mobiele internet zal in dit jaar groter worden dan het PC internet. Bedrijven zonder een echte mobiele website lopen nu al klanten mis, lopen omzet mis en kunnen dus binnenkort hun deuren sluiten.

Technologie ontwikkelt zich vandaag de dag met de snelheid van het geluid. Soms zijn alle nieuwe dingen overweldigend. Iedere minuut komt er wel een nieuwe app uit, is er een campagne via sociale media die u moet volgen en ondertussen stromen de twitter berichten binnen van de mensen die u volgt.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg van alle informatie die bij u binnenkomt en die u probeert te sorteren, te lezen en te verwerken. Een enorme uitdaging, zeker voor het MKB. U kunt niet alles uitbesteden aan verschillende afdelingen. Dus met zoveel werk op uw bureau is misschien wel het laatste waar u op zit te wachten de volgende “nieuwe technologie”.

gratis-testen

Maar wat nou als ik u vertel dat deze nieuwe technologie wereldwijd al 73 miljoen gebruikers heeft. En dat van deze groep 89% het dagelijks gebruikt. Heb ik uw interesse gewekt ? Test het gratis 30 dagen uit !

 

 • Mensen geven de voorkeur aan een mobiele site.
 • Zelf eenvoudig een mobiele website maken.
 • Loop niet langer klanten en omzet mis.
 • Het mobiele web wordt groter dan het normale.
 • 60% verwacht een snelle mobiele website.
 • 81% kiest voor een mobiele website i.pv. een app.
 • 61% belt direct met het vermelde telefoonnummer.
 • Echte mobiele website scoren beter bij o.a. Google.

We hebben het over het mobiele internet, ook wel mobile web genoemd.

Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen een normale website te hebben voor uw bedrijf. U heeft een website nodig die uw klanten eenvoudig kunnen bekijken op hun mobieltje! Mobiele telefoons, iPhone, smartphones, Blackberry, iPad tablet, het moet overal geschikt voor zijn. Met miljoenen Nederlanders die dagelijks “mobiel” zijn is het duidelijk dat uw bedrijf ook aanwezig moet zijn op het mobiele web. Zeker als uw klanten met hun mobieltje gaan shoppen.

Het is enorm belangrijk dat u een mobiel-geschikte website heeft. Uit ons onderzoek blijkt dat 80% van de door ons ondervraagde MKB ondernemers denkt dat het hebben van een website voor smartphones zal bijdragen aan meer omzet.

img-mobiele-telefoonsNog geen mobiele website ?

Het mobiele internet zal volgend jaar groter worden dan het PC internet. Bedrijven zonder een echte mobiele website lopen nu al klanten mis, lopen omzet mis en kunnen dus binnenkort hun deuren sluiten. Onze mobiele websites zijn geschikt voor alle bedrijven, ook voor hotels & restaurants en kan koppelen met uw bestaande reserverings- of bestel systemen.

Bestel vandaag nog uw mobiele website of probeer het gratis een maand uit.

hermandenblijker

Over Ons

 • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

  Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.