Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Social Bookmarks

featured-3WebTeam heeft om aan de strenge eisen van onze klanten te kunnen voldoen, van alle belangrijke apparatuur reserve onderdelen op voorraad. Onze core routers bestaan uit twee maal twee Foundry Networks routers (East en West). Deze routers zijn redundant uitgevoerd en staan in een onderlinge redundante opstelling. Door deze opstelling kan het netwerk doordraaien op één router als er zich een storing voordoet op de andere router.

Voor de interne switching maken wij gebruik van Foundry Networks switches. Onze interne switches staan eveneens in een redundante opstelling. Ieder cabinet heeft dus eigen dubbele switches en dubbele East en West uplinks standaard. Tevens zijn de cabinets voorzien van dubbele, gescheiden voedingen, een zogenaamde A en B feed.

In totaal hebben wij dus een netwerk capaciteit van meer dan 15 Gbit per locatie!

In het Gyrocenter wordt gebruik gemaakt van het zeer hoogwaardige Reasonnet netwerk. Het complete netwerk is op basis van dubbel +1 uitgevoerd. Ook deze core routers bestaan uit twee Foundry Networks Big Iron routers; deze routers zijn in een redundant opstelling geplaatst. Hierdoor kan het netwerk doordraaien op één router als er zich een storing voordoet op de andere router, wat een zeer minimale downtime oplevert. Het netwerk is dusdanig opgebouwd dat een uptime garantie kan worden afgegeven van 99,9%.

Exchanges Exchanges Carriers
Amsterdam – AMS-IX Oslo – Netnod Dtag
Frankfurt – Decix Budapest – Bix KPN
Swiss – Swissix Milan – Mix Global Crossing
London – Linx Vienna – Vix Telia
Polen – PL-ix New York – NY exchange Level3
Parijs – Freeix/PNAP

 

Datacentrum Gyrocenter Het Gyrocenter Datacenter is een relatief jong, maar daarom modern datacenter; het wordt onder andere door Tele2 gebruikt voor het broadcasten van televisie via het internet. Het Gyrocentrum voldoet dus aan de hoogste telecom eisen, welke vele malen zwaarder zijn dan van een normaal datacentrum. Het Gyrocenter is tevens ISO 9001 en ISO 27001, wat inhoudt dat alles volgens een veiligheidsprotocol afgehandeld dient te worden.

img3Datacentrum Toegang Als datacentrum-klant van WebTeam heeft u 24 uur per dag toegang tot het Gyrocenter; u kunt zich aanmelden via de monitorserver pagina. Het aanmelden is zonder telefonische tussenkomst en kan zelfs met uw PDA als u reeds onderweg bent.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.