Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

img2Je wilt een website beginnen en hebt al pagina’s laten maken of zelf gemaakt. Misschien heb je al een domeinnaam of moet je deze nog kiezen. Of je bent op zoek naar een nieuwe hosting provider. Op zo’n moment heb je dus ruimte nodig op het internet. Schijfruimte om bestanden op te plaatsen, e-mailadressen en alles wat er nog meer komt kijken bij het starten van een website.

Dat is dus server hosting, ook wel shared hosting genoemd. Een computer die 24uur per dag 7 dagen per week klaar staat om jouw website te kunnen laten zien.

Alle hosting pakketten zijn voorzien van tientallen programma’s die u met 1 klik op de knop kunt installeren. Sitebuilder programma’s, CRM, CMS en nog veel meer. Alle pakketten zijn gratis met Nederlandse installtie.

 

icon-cpanel-hostingLinux Hosting Alle WebTeam Linux servers zijn voorzien van ModSecurity om 99,99% van de aanvallen op je website af te weren nog voordat zij jouw pagina’s bereiken. Een vertrouwd gevoel. Verder hebben de servers een cPanel beheermenu met meer dan 100 opties zodat je alle instellingen eenvoudig zelf online kunt maken.

 

icon-plesk-hostingWindows Hosting Ons windows server pakket is compleet met alle mogelijkheden die je van een server mag verwachten. Prima pakketten met alle opties. Zonder extra kosten! Uiteraard is de server voorzien van een handig Plesk beheermenu zodat je veel zaken zelf simpel en eenvoudig kunt beheren en onderhouden.

 

icon-wordpress-hostingWordPress Hosting WordPress is een bekend Content Management Systeem (CMS) om zlef een weblog te maken en te onderhouden. Door te kiezen uit diverse thema’s of unieke templates kan je je webblog op maat inrichten. Met de keuze uit duizenden gratis plugins is vrijwel elke functie in een handomdraai te creëren. WordPress is eenvoudig en gebruiksvriendelijkheid geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

icon-joomla-hostingJoomla! Hosting Joomla! is een zeer populair CMS om websites mee te bouwen. Met Joomla! combineer je eenvoudig uitgebreide functionaliteiten, zoals speciale modules, extensies, plug-ins en add-ons. Deze applicatie staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Installeer Joomla met 1 klik!

 

icon-reseller-hostingReseller Hosting WebTeam geeft je als sitebouwer, ontwerper, provider, reclame-bureau of internet goeroe en iedereen die direct aan de slag wil, de unieke kans om reseller te worden van onze hosting. Wil je je eigen pakket samenstellen? Dat kan, jij doet de marketing, wij doen de techniek.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.