Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

hosting-cpanelLinux Hosting Alle WebTeam Linux servers zijn voorzien van ModSecurity om 99,99% van de aanvallen op je website af te weren nog voordat zij jouw pagina’s bereiken. Een vertrouwd gevoel. Verder hebben de servers een cPanel beheermenu met meer dan 100 opties zodat je alle instellingen eenvoudig zelf online kunt maken.

Wij bieden 2 opties: Budget voor een eenvoudige website en als je weinig geld wilt uitgeven, ALL-inclusive voor de echte webmaster die vrijwel alle opties onbeperkt wil gebruiken die het internet te bieden heeft.

Eenvoudig beheermenu Alle WebTeam Linux servers zijn voorzien van een cPanel beheermenu zodat je 24/7 alle denkbare instellingen kunt maken aan je website server. Of je nu een database wilt aanmaken, een email pop-box voor een medewerker wilt toevoegen of een IP adres wilt vrijgeven of een autoresponder wilt instellen tijdens vakantie of afwezigheid, het zit er allemaal standaard in. Zo kun je zelf onder andere beheren:

 

WebTeam Hosting Alle all-inclusive hosting-pakketten worden standaard opgeleverd met daarbij alle mogelijke opties: bij ons is het dus niet nodig om bijvoorbeeld voor het gebruik van PHP over te stappen naar een ander pakket. Met meer dan honderd gratis te installeren scripts bij elk pakket kan je zelfs zonder kennis van het bouwen van websites je eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in enkele minuten! Heb je niet alle opties nodig kies dan voor het budget pakket.

Wij bieden 2 opties: Budget voor een eenvoudige website en als je weinig geld wilt uitgeven, ALL-inclusive voor de echte webmaster die vrijwel alle opties onbeperkt wil gebruiken die het internet te bieden heeft.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.