Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

hosting-cpanelLinux Budget Hosting Alle WebTeam Linux servers zijn voorzien van ModSecurity om 99,99% van de aanvallen op je website af te weren nog voordat zij jouw pagina’s bereiken. Een vertrouwd gevoel.

De servers hebben een cPanel beheermenu met meer dan 100 opties zodat je alle instellingen eenvoudig zelf online kunt maken. Let op: op budget pakketten zit geen gratis telefoonsupport. Belt u toch dan worden de kosten tegen het standaard uurtarief in rekening gebracht.

Budget Wat wil dat Budget zeggen? Vanaf € 1,= per maand is standaard is het volgende inbegrepen bij uw shared budget hosting pakket voor het hosten van een eenvoudige website:

En wat nou als ik meer wil? Het Budget pakket kan je online upgraden en voor een paar euro voorzien van meer opties, meer mail of schijfruimte of andere toepassingen. Het is een instap-pakket voor een eenvoudige basis website zonder poespas.

Wij bieden 2 opties: Budget voor een eenvoudige website en als je weinig geld wilt uitgeven, ALL-inclusive voor de echte webmaster die vrijwel alle opties onbeperkt wil gebruiken die het internet te bieden heeft.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.