Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

hosting-resellerReseller mogelijkheden Een reseller-pakket is ideaal voor bedrijven, grote websites, webdesigners en hosting-providers. WebTeam geeft je als sitebouwer, ontwerper, provider, reclame-bureau of internet goeroe en iedereen die direct aan de slag wil, de unieke kans om reseller te worden van onze hosting. Wil je je eigen pakket samenstellen?

Dat kan! Jij doet de marketing, wij doen de techniek. Met een reseller-pakket kun je snel en makkelijk via het control-panel hosting-pakketten voor jezelf of voor jouw klanten aanmaken. De aangemaakte hosting-pakketten hebben dezelfde mogelijkheden als onze eigen hosting-pakketten.

We bieden shared hosting pakketten met reseller opties aan, cloud reseller hosting en managed cloud reseller servers. Compleet met cPanel en Webhostmanager. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke limieten jouw hosting-pakketten moeten krijgen. Verder kun je tegen gunstige tarieven domeinnamen registreren voor jezelf en voor jouw klanten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inruilactie

Heb je elders een reseller account en wil je overstappen naar WebTeam.nl? Stuur een kopie van je laatste factuur en wij maken een voorstel om alles bij ons onder te brengen tegen een betere prijs en met betere voorwaarden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.