Domeinnaam

Controleer of de domeinnaam die u wilt registreren nog vrij is.Speciale Actie

Op dit moment hebben wij een actie voor https - SSL

Veilige website Google https oplossingen vanaf 49,95

Social Bookmarks

Social Bookmarks

hosting-pleskWindows Hosting Ons windows server pakket is compleet met alle mogelijkheden die je van een server mag verwachten. Prima pakketten met alle opties. Zonder extra kosten! Uiteraard is de server voorzien van een handig Plesk beheermenu zodat je veel zaken zelf simpel en eenvoudig kunt beheren en onderhouden.

Maak je gebruik van Microsoft ASP, ASP.NET, Microsoft Access en/of Microsoft SQL databases? Kies dan voor WebTeam Windows hosting. Ons server pakket is compleet met alle mogelijkheden die je van een server mag verwachten.

ALL-inclusive Wat wil dat ALL-inclusive zeggen? Voor € 19,= per maand is standaard het volgende inbegrepen bij je shared hosting pakket voor het hosten van een professionele website:

En wat nou als ik hier ook nog overheen ga? In overleg bekijken wat de beste oplossing is. Vaak is overstappen van shared hosting naar een colocated server een goede oplossing.

Over Ons

  • WebTeam is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Almere.Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

    Powered by Spango BV

 

Referenties

Partners

Speciale Thema Sites

 

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Alle bedragen excl. 21% BTW.